Pin It
Favourite

Fenced in 

At last year's week-long fest of conceptual planning about the future of the Queen Street lands, planners (from Ontario, I think) identified the high volume of foot and bike traffic that uses the diagonal route from the library to Queen Street, across the DalTech parking lot. They suggested that whole buildings would need to be designed specifically to ensure its continuity.

This week, people and reasons unknown have erected a wooden barrier fence, partitioning the lot and providing little thought or accommodation for the walking and biking population. To be fair there are two small gaps in this barrier, but the one that people will mostly want to use is inaccessible if cars are to be parked in the indicated spots.

The irony is that this is the lot for the DalTech School of Architecture. Guess our local literati of urban planning are too busy to look out the window.

By Peter MacQuarrie

Comments

Subscribe to this thread:

Add a comment

Latest in Letters

Coast Top Ten

Recent Comments

In Print This Week

Vol 24, No 27
December 1, 2016

Cover Gallery »


Real Time Web Analytics

© 2016 Coast Publishing Ltd.